Dorpshuis De Veenkluit

agenda

afscheid beheerder

Afscheid uitnodiging Kees BroekeOp 1 

Vrijwilligersavond op 22 augustus 2017 om 20:00

Bent u ook zo trots op het verenigingsleven in en rondom het dorpshuis van Tienhoven? Een klein dorp waar je nog kan leren, ontspannen en ontmoeten met voetbal, muziek, sporten in de gymzaal of gewoon een kop koffie drinken bij de ouderensoos.

Het vervallen van subsidie heeft er toe geleid dat we per 1 september as.  geen beheerder meer hebben in ons dorpshuis en we verder zullen moeten met enthousiaste vrijwilligers om het dorpshuis draaiende te houden.

Heeft u interesse om tegen een kleine onkostenvergoeding en in het belang van uw vereniging kantinediensten te draaien, voorraden te vullen of als backup in de buurt te zijn?

Kom dan vrijblijvend langs op dinsdagavond 22 augustus 2017 vanaf 20:00 uur in het dorpshuis De Veenkluit aan de Ds. Ulferslaan 25 te Tienhoven. Wij zullen u dan informeren over de verschillende mogelijkheden.

Oliebollen toernooi bij VIOD

Op zaterdag 27 december 2014 vind het traditionele Oliebollentoernooi plaats. Georganiseerd door VIOD. Overdags kunnen in sportieve sfeer verschillende teams tegen elkaar strijden om de bokaal. Geef je hiervoor op bij de sponsorcommissie. Deelname is voor leden en niet-leden, jong en oud.

De avond wordt opgevrolijkt met live muziek.

Verona aan de Vecht

Op 1 november 2014 geeft het orkest van SDG uit Tienhoven een concert onder leiding van dirigent Peter van Dinther. Hieraan zal zangeres Marjoke Kager (alt-mezzo) een bijzondere bijdrage leveren.

Locatie Theater 4in1 te Breukelen, aanvang 20:00 uur.

 

Toegangskaarten in voorverkoop verkrijgbaar bij leden van het orkest of te reserveren via kaartverkoop@sdgtienhoven.nl  

17 juni 2014: Besturenraad vergadering

Op dinsdagavond 17 juni 2014 om 20:30 uur is er besturenraad. Alle gebruikers van het Dorpshuis De Veenkluit worden hiervoor uitgenodigd.